Суркіс назвав суддівство в матчі з "Арсеналом" цілковитим "свавіллям"

Суркіс назвав суддівство в матчі з "Арсеналом" цілковитим "свавіллям"

Фото: twitter.com/DynamoKyiv

З ним не зміг не погодитися й гравець киян.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс побідкався на роботу суддівської бригади у грі 10 туру української Прем'єр-ліги з "Арсеналом".

На думку Суркіса, головний арбітр зустрічі Микола Балакін помилково зафіксував положення поза грою у Віктора Циганкова. Загалом, бос киян назвав суддівство у цій грі - "свавіллям".

"Компетенція арбітра викликає запитання. Він перебуває на полі, коли Циганков забиває чистий м'яч, але він його не зараховує. Там було два метри до офсайду. Як таке може бути?

Паулу Фонсека теж критикує суддівство? Я не знаю, про що говорить португалець, але знаю, про що говорю я. Ви ж сьогодні навласні очі бачили це свавілля", - цитує слова Суркіса ua.tribuna.com.

З цими словами погодився й захисник "Динамо" - Микола Морозюк.

"Це ще м'яко сказано (слова Суркіса, прим.). На жаль, я не можу публічно сказати все те, що у мене в думках зараз. Тому не буду нічого говорити.

Всі були втомлені, сьогодні вийшла важка гра. Сподівалися, що вона складеться легше, і перемога буде впевненішою.

По арбітру було видно, що він взагалі втратив контроль над грою. Він намагався бути серйозним, огризався, говорив не розмовляти з ним, але свої рішення пояснити не міг. Йому спокійно ставиш запитання, а він не може нічого пояснити. Було помітно, що він нервував", - зазначив Морозюк.

Нагадаємо, що київське дербі між "Арсеналом" та "Динамо" завершилося з рахунком 1:0 на користь віце-чемпіона України, а головний суддя вилучив одразу двох гравців "Динамо" та головного тренера - Олександра Хацкевича.

Після 10 турів в активі киян 23 бали та друга сходинка. Відставання від донецького "Шахтаря", який очолює турнірну таблицю, складає чотири очки.

Свій наступний поєдинок "Динамо" проведе 4 жовтня. У рамках 2 туру групової стадії Ліги Європи команда Хацкевича зустрінеться на виїзді з чеським "Яблонцем".

Повʼязані теми:

Наступна публікація