Світоліна не без проблем пройшла до другого кола US Open

Світоліна не без проблем пройшла до другого кола US Open

Фото: Reuters

Там вона зустрінеться зі своєю кривдницею по Wimbledon.

Перша ракетка України та сьома ракетка світу Еліна Світоліна вдало розпочала свій шлях на US Open.

У рамках першого кола змагань, Світоліна переграла американку Сачію Вікері.

Вигравши перший сет з рахунком 6:3, українка повністю провалила другу партію - 1:6. Утім, зібравшись з силами, Еліна у третьому сеті показала свій клас та розбила суперницю з аналогічним рахунком - 6:1.

Таким чином, перегравши Вікері, Світоліна вийшла до наступного раунду турніру Великого Шолому. Там вона зустрінеться зі своєю кривдницею по Wimbledon - Тетяною Марією, яка у першому колі здолала Агнешку Радванську (6:3, 6:3). Матч Світоліна - Тетяна Марія розпочнеться 29 серпня о 18:00 за київським часом.

Ось, як свою перемогу прокоментувала й сама Еліна.

"Ми обидві показали хороший теніс, у другому сеті Вікері зіграла на вищому рівні. У третьому сеті я намагалася швидко відреагувати на те, що відбувається, увійти в гру свіжою.

У стартовий день Великого Шолома я збрешу, якщо скажу, що ніхто не нервує. Це нормально, це частина тенісу, частина виступу. Я насолоджуюся грою під тиском, заради цього ми тренуємося, такі моменти надають тобі впевненості в собі.

Коли почула, що вже всьоме виступаю в Нью-Йорку, то не могла в це повірити. Тут чудова атмосфера, чудова їжа, мені подобаються тутешні устриці", - сказала Світоліна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація