Світоліна у запеклій боротьбі знову поступилася Остапенко та покинула престижний турнір у Маямі

Світоліна у запеклій боротьбі знову поступилася Остапенко та покинула престижний турнір у Маямі

Фото: Reuters

Українка зупинилася на стадії чвертьфіналу.

Четверта ракетка світу українка Еліна Світоліна програла у 1/4 фіналу престижного турніру серії WTA Premier Mandatory в Маямі Олені Остапенко.

Світоліна поступилася суперниці на тай-брейку з рахунком 6:7 та 6:7. Сама гра тривала 1 годину та 48 хвилин. Зазначимо, що Еліна знову не зуміла впоратися з латвійкою - раніше Остапенко переграла Світоліну на Wimbledon у 2017 році.

У півфіналі змагань Остапенко зустрінеться з американкою Даніель Колінс, яка сенсаційно вибила з турніру Вінус Вільямс.

Нагадаємо, що у 1/8 фіналу Світоліна переграла австралійку Ешлі Барті.

Фото: Reuters

Ось, як свою невдачу прокоментувала й сама Світоліна.

"Це важка поразка, але мені не вистачило концентрації. Я то включалася в гру, то знову випадала з неї. Я не була зосереджена на важливих моментах, коли це було потрібно. Долю зустрічі вирішили дрібниці, тому що Олена - прекрасний гравець. Вона не втрачає свої можливості.

Останнім часом я трохи змінила свою гру і стала діяти агресивніше. І, незважаючи на поразку, я все одно відчуваю прогрес. У WТА багато турнірів, тому поразка неминуча. Головне - зробити правильні висновки і рухатися вперед", - цитує слова Світоліної офіційний сайт WTA.

Попри поразку, Світоліна заробила 180 рейтингових очок та близько 167 тисяч доларів призових. Загальна сума призових на цьому турнірі складає 8 648 508 доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація