Світоліна зазнала розгромної поразки та вилетіла з US Open

Світоліна зазнала розгромної поразки та вилетіла з US Open

Фото: Reuters

У третій партії Еліна не взяла жодного гейма.

Перша ракетка України та сьома ракетка світу Еліна Світоліна покинула турнір - US Open.

У матчі четвертого раунду, суперницею Світоліної була представниця Латвії - Анастасія Севастова. Програвши перший сет з рахунком 3:6, Еліна зібралася та знищила опонентку вже у другій партії - 6:1.

Вирішальний сет став суцільним жахом для українки. Севастова повісила "баранку" Еліні, вигравши третю партію з рахунком 6:0.

Таким чином, програвши Севастовій, найкращим досягненням на цих змаганнях для Еліни залишається четверте коло. Єдиною представницею від України на US Open залишилася Леся Цуренко.

Свій програш прокоментувала й сама Світоліна.

"Думаю, що я сама дала їй шанс зробити камбек. Безумовно, я дуже розчарована, що дала Севастовій повернутися в гру. А потім вона включилася на повну і була за це винагороджена. Я дуже засмучена", - цитує слова Еліни офіційний сайт WTA.

Післяматчевий коментар залишила й переможниця дуелі  - Анастасія Севастова.

"Було важко в другому сеті. Перший сет видався виснажливим, тому на початку другого була втомленою. І Еліна заграла краще. У мене був трохи поганий настрій, все йшло не кращим чином. Після сету я взяла паузу, сходила в туалет і потім боролася за кожне очко", - зазначила Севастова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація