Тайсон: Коваленко - дорогоцінність українського футболу

Тайсон: Коваленко - дорогоцінність українського футболу

Тайсон: Коваленко - дорогоцінність українського футболу

Фото: ФК Шахтар

Гравець "Шахтаря" був обурений критикою на адресу свого партнера по команді.

Бразильський футболіст донецького "Шахтаря" Тайсон відреагував на критику, яка вилилася у бік українського півзахисника Віктора Коваленка.

Слід зазначити, що футбольна спільнота дуже не задоволена останніми виступами гравця - річ йдеться про матчі збірної України проти Туреччини та Ісландії у відбірковому раунді до чемпіонату світу 2018 року.

Тайсон прокоментував переможний матч із луганською "Зорею" та окремо виділив як раз Коваленка, додавши при цьому, що критика на адресу юного гравця стала для бразильця цілковитою несподіванкою.

"Після тривалого перельоту нелегко, але всі ми віддаємося по максимуму за свій клуб. Я щасливий, що мене так люблять і приймають українські вболівальники. Відчуваю себе як вдома. Гольовий пас на Бернарда? У нас з ним це відпрацьовано.

Шахтар відмінно грав і до мого виходу на поле, тому що в нашій команді прекрасні футболісти. Наприклад, Коваленко. Тільки сьогодні дізнався про критику на його адресу... Мене це розлютило, тому що він - дорогоцінність українського футболу!

Був складний поєдинок проти сильного суперника. Радий, що ми перемогли. Це хороша підготовка, а вже в середу нас чекає дуже важливий матч Ліги чемпіонів", - цитує Тайсона офіційний сайт "гірників".

Нагадаємо, що свій наступний матч донецька команда проведе 13-го вересня проти італійського "Наполі" у рамках групової стадії Ліги чемпіонів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація