Террі передумав іти в "Спартак" через ставлення британських ЗМІ до Росії

Террі передумав іти в "Спартак" через ставлення британських ЗМІ до Росії

Террі передумав іти в "Спартак" через ставлення британських ЗМІ до Росії

Фото: instagram.com/johnterry.26

Легенда "Челсі" вже навіть пройшов медогляд.

Відомий екс-захисник лондонського "Челсі" та збірної Англії Джон Террі нещодавно відмовився переходити до російського "Спартака".

На вихідник було оголошено про його трансфер, футболіст вже пройшов медогляд в Москві та дав згоду на підписання контракту за схемою "1+1" і зарплатою 1,8 мільйона фунтів на рік. Утім, футболіст несподівано змінив свою думку. За інформацією Спорт-Експрес, тепер стала відома й причина відмови Террі стати гравцем російського клубу.

Зазначається, що це пов'язано з негативним ставленням британських ЗМІ до Росії. Ця проблема дуже турбує родину гравця.

Тепер в "Спартаку" ймовірність переходу Террі оцінюють в 10%. Нагадаємо, що останнім клубом Джона була "Астон Вілла", в якій він провів минулий сезон.

________________________________

5 березня стало відомо, що у Великій Британії колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його донька потрапили в лікарню після серйозного отруєння невідомою речовиною. За словами британських правоохоронців, вони були отруєні нервово-паралітичним речовиною "Новачок", а організатором замаху була Росія.

Згодом спецслужби Великої Британії встановили особи підозрюваних у токсичному напад на екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Їхні імена не розголошують, однак вважають, що вони пов'язані з Кремлем.

14 березня прем'єр-міністр Тереза Мей оголосила про висилання з країни 23 дипломатів РФ і про скасування візиту глави російського МЗС Сергія Лаврова у країну через отруєння в Солсбері. У відповідь РФ оголосила персонами нон грата 23 британських дипломатів. 26 березня слідом за Британією низка країн заявила про видворення російських дипломатів. Серед них і Україна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація