Тимощук подякував вболівальникам за чудову підтримку на "Олімпійському"

Тимощук подякував вболівальникам за чудову підтримку на "Олімпійському"

Анатолій тимощук / Фото: Євген Малолєтка/ТСН.ua

Анатолій Тимощук заявив, що незважаючи на те, що у збірну України багато хто не вірить, футболісти все одно стараються, б'ються.

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук прокоментував результат битви зі збірною Німеччини.

- Хороша атмосфера була, думаю, в офіційних матчах буде більш значна підтримка. Але потрібно бути задоволеним і тією підтримкою, яка була. Спасибі уболівальникам, думаю, своєю грою ми їх не розчарували.

- Що сказав Блохін після матчу? Як хлопці поставилися до того, що після 3:1 все закінчилося 3:3.
- Ми засмучені не результатом, а тим, що не реалізували свої моменти. Маючи такі шанси, їх потрібно реалізовувати. За рахунку 3:1 у нас були моменти, якби ми їх реалізували, гра проходила б уже спокійно. Вона носила знервований характер, але ми все одно грали у свій футбол, мали хороші зони для контратак.

Вся команда рухалася, вся команда хотіла показати футбол. У нас багато хто не вірить, але ми все одно б'ємося, стараємося. Ми все проаналізуємо - думаю, з цієї гри можна винести хороший урок. Ми показали, що можемо на рівних грати зі збірною Німеччини.

- З партнерами по "Баварії" встигли поспілкуватися?
- Я сказав, що їм просто пощастило. Виходячи з кількості моментів біля їхніх воріт, вони зі мною погодилися. Вони більше володіли м'ячем, але ми свідомо віддали їм простір, тому що вони технічні, швидкі.

Ми повинні були скористатися вільними зонами, і ми це зробили. У другому таймі у нас було ще 3-4 моменти, які треба було доводити до логічного завершення.

- З Австрією буде подібне налаштування?
- Будемо сподіватися. Матчі у Львові завжди для нас складаються добре. Будемо сподіватися, що підтримка буде такою ж. Ми втратили багато сил, але сподіваюся, що за ці дні хлопці нормально відновляться. Австрія по класу поступається Німеччині, але теж непростий суперник.

- Безуса підтримали морально?
- Звичайно! Вийти в перший раз у збірній в матчі з німцями при повних трибунах - повірте, це нелегко! Це інший рівень, це не чемпіонат України. Ми підтримаємо хлопця і на полі його підтримували. У нас в цьому плані ніхто дискомфорту не відчуває. Усіх новачків ми завжди намагаємося підтримати.

Читайте також:

Девіч: після 3:1 прикро грати внічию

Рибка: збірна України всім довела, що у нас є команда

Україна зіграла у фантастичну нічию з Німеччиною (відео)

Україна 3:3 Німеччина. Фотозвіт

Льов: мені приємно було грати проти чудової України

Блохін: 3:3 - це ні в які ворота не йде

На "Олімпійському" була жахлива тиснява перед грою Україна - Німеччина

Україна – Німеччина – 3:3. Вище неба

Повʼязані теми:

Наступна публікація