Трансфер Зозулі до Швеції зірвався, в ньому перестають бачити футболіста – агент

Трансфер Зозулі до Швеції зірвався, в ньому перестають бачити футболіста – агент

Фото: 1927.kiev.ua

У нападника ще є шанс перебратися в новий клуб.

Український форвард "Бетіса" Роман Зозуля ще може знайти собі новий клуб, однак уже декілька варіантів зірвалися через політику.

Про це розповів агент спортсмена Володимир Кузьменко.

"Наприклад, були два дуже конкретні варіанти у Швеції. В одному клубі вже запропонували умови, які нас влаштували, справа йшла до підписання. Але фанати там опинилися лівих поглядів, пригрозили якимись акціями керівництву клубу, і пішла відмова. В іншому клубі, при тому що їхні фанати навпаки праві, вирішили теж на всяк випадок застерегтися за принципом "як би чого не вийшло".

Ось це і є найприкріше, що відмови йдуть як ланцюгова реакція, всі дивляться один на одного - якщо інші сказали "ні", то і я на всяк випадок теж скажу "ні". Через фальшиве звинувачення люди перестають бачити в ньому професійного футболіста і відмовляють не через ігрові якості, а з інших причин", - розповів агент.

Зазначимо, трансферне вікно ще відкрито в Південній Кореї, Грузії, Японії, Швеції, Норвегії, Зімбабве, Білорусі та Фінляндії.

Нагадаємо, Зозуля взимку повинен був перейти в "Райо Вальєкано", однак трансфер був зірваний фанатами команди. Після цього українець повернувся в рідний клуб і через перебір кількості переходів тепер має право лише тренуватися в "Бетісі" до кінця сезону.

Футболіста Зозулю звинуватили у нацизмі

Футболіста Зозулю звинуватили у нацизмі

Повʼязані теми:

Наступна публікація