Тренер "Бешикташа": "Динамо" грало чудово

Тренер "Бешикташа": "Динамо" грало чудово

Карлуш Карвальял / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Прес-конференція Карлуша Карвальяла після перемоги над "Динамо".

Головний тренер турецького "Бешикташа" Карлуш Карвальял прокоментував перемогу над київським "Динамо" з рахунком 1:0 у 4-му турі групового турніру Ліги Європи.

- Ми провели дуже хорошу гру. "Динамо" також грало чудово, але за допомогою своїх вболівальників ми все ж перевершили суперника. Дуже важко грати кожні три дні. Не маючи багато часу на підготовку, ми вийшли і зіграли дуже добре.

- Наскільки поліпшилися позиції "Бешикташа" в турнірній таблиці після цієї перемоги?
- Думаю, в Лізі Європи ми граємо дуже добре. І ця перемога - великий плюс для нашої команди. Єдине, що ми можемо зробити, - продовжити в тому ж дусі в майбутніх матчах. А там подивимося.

- На останній хвилині "Динамо" в повному складі пішли в штрафний майданчик "Бешикташа". Не злякалися, що повториться історія матчу в Києві?
- У "Динамо" високі гравці, тому побоювання були. Справді, стандартні положення біля наших воріт були проблемою. Але, слава Богу, що все закінчилося позитивно.

- Чи здивував вас стартовий склад "Динамо"?
- Для нас не було сюрпризів, оскільки ми добре підготувалися до цієї гри. Ми зіграли у свою гру, хоч і грали з дуже хорошою командою.

Читайте також:

Сьомін: у другому таймі ми повністю володіли ініціативою

"Динамо" програло "Бешикташу" у Стамбулі

"Ворскла" поступилась бельгійцям і вилетіла з Ліги Європи

Ліга Європи. Матч-центр 4-го туру

Повʼязані теми:

Наступна публікація