Тренер команди Другої ліги розкритикував Шевченка: він безграмотний і не має власної думки

Тренер команди Другої ліги розкритикував Шевченка: він безграмотний і не має власної думки

Фото: fcenergiya.com.ua

Спеціаліст прокоментував роботу тренера збірної.

Головний тренер "Енергії", яка виступає в Другій Лізі України Олег Федорчук, прокоментував ситуацію в збірній та розкритикував дії керманича "синьо-жовтих" Андрія Шевченка.

"Справа в тому, що Андрій Шевченко безграмотний і не має власної думки. Його поставили на високу посаду, а він боїться не образити своїх покровителів. Ось і залучає до збірної гравців "Динамо" і "Шахтаря", щоб випадково їх президенти не образилися. Тренер збірної повинен бути рівновіддаленим від усіх клубів.

За останні 15 років тільки Олег Блохін не служив жодному клубу-гранду і викликав найсильніших. Він зважився зробити кістяком збірної "Дніпро", і наша команда дійшла до чвертьфіналу чемпіонату світу.

Шевченко таким не є. Його завдання - не образити "Динамо", "Шахтар" і розкручених футболістів. Я б зрозумів тренера, якби "Динамо" і "Шахтар" розгромно перемагали своїх суперників в чемпіонаті України. А вони без допомоги суддів не можуть обіграти опонентів", - заявив Федорчук.

Зазначимо, Федорчук до 1 вересня 2015 працював головним тренером клубу "Полтава". 4 лютого стало відомо, що призначений головним тренером "Енергії" з Нової Каховки. Також працював в командах "Миколаїв", "Таврія" та інших.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація