Тренер "Маріуполя" готовий з'їсти жаб'ячі лапки заради перемоги в Лізі Європи

Тренер "Маріуполя" готовий з'їсти жаб'ячі лапки заради перемоги в Лізі Європи

Фото: ФК Маріуполь

Символічно, що у суперниках "азовців" французька команда.

Головний тренер "Маріуполя" Олександр Бабич прокоментував майбутній поєдинок 3 кваліфікаційного раунду Ліги Європи з французьким "Бордо".

Керманич "азовців" сказав, що усі виконавці готові до цієї дуелі. Окрім того, Бабич розповів ще одну дуже цікаву деталь.

"Ми вже розбирали з нашими футболістами гру суперника. Нам треба не дати зіграти, передусім, лідерам "Бордо".

У "Бордо" чудово грає вся група атаки. Напевно, завтра на перший план вийде індивідуальна робота один в один з нашого боку. Для нас не важливо, де починати грати. Насамперед, хотілося б завтра не пропустити і забити. Але, в принципі, великої різниці немає. Є стратегія двоматчевого протистояння. Завтра ми повинні виконати своє головне завдання - не дати супернику зіграти в їхній футбол.

Слава Богу, травмованих у нас немає. Всі хлопці готові. Додам, психологічний стан у нас кращий, ніж тиждень тому. Ми добре відпрацювали цей тиждень і сподіваємося, що такий ж гарний настрій у нас залишиться після завтрашньої гри.

В Одесі є свіжі жаб'ячі лапки? Так? Тоді, якщо це допоможе команді, то я готовий їх скуштувати", - сказав Бабич на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що поєдинок "Маріуполь" - "Бордо" розпочнеться 9 серпня о 20:00 за київським часом. Онлайн-трансляція цієї зустрічі буде доступна на сайті ТСН Проспорт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація