Три стійки та 8 попереджень: "Ворскла" у боротьбі за бронзу втратила очки у неймовірному матчі з "Вересом"

Три стійки та 8 попереджень: "Ворскла" у боротьбі за бронзу втратила очки у неймовірному матчі з "Вересом"

Фото: ФК Ворскла

Полтавчани вдруге поспіль зіграли внічию з дебютантом УПЛ.

Полтавська "Ворскла" у рамках 30 туру української Прем'єр-ліги не зуміла впоратися на виїзді з дебютантом чемпіонату рівненським "Вересом".

Попри безгольовий рахунок на табло (0:0), гравці обох команд порадували вболівальників великою кількістю моментів та наполегливою боротьбою.

Окрім 8 жовтих карток, які головний суддя показав гравцям, було ще й три стійки. На самому початку другого тайму господарі могли відкривати рахунок у матчі, проте постріл зі штрафного у виконанні Романа Карасюка припав на каркас воріт.

На 75 хвилині стійка вдруге зіграла за гостей, коли Денис Кожанов зважився на удар з середньої дистанції. За три хвилини каркас воріт вберіг від голу вже "Верес" - Вадим Сапай влучив у поперечину після пострілу здалеку.

Таким чином, не зумівши переграти "Верес", команда Василя Сачка втратила можливість відірватися у турнірній таблиці від луганської "Зорі". Наразі в активі полтавської команди 45 балів та 3 сходинка. "Зоря", своєю чергою, має на два очки менше.

Що стосується "Вереса", то він нарешті перервав програшну серію у внутрішній першості, яка до цієї гри становила 4 зустрічі. Тепер в активі рівненців 34 пункти та 6 позиція. Нагадаємо, що у минулій грі ці команди також не виявили сильнішого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація