У Києві відкрили головну фан-зону фіналу Ліги чемпіонів: фанати "Ліверпуля" оточили Кубок

У центрі столиці стартував "Фестиваль чемпіонів".

Сьогодні, 24 травня, у Києві відбулася офіційна церемонія відкриття фан-зони фіналу Ліги чемпіонів.

Офіційні трофеї жіночої і чоловічої Ліги чемпіонів встановили у фотозоні на Хрещатику і з ними вже почали фотографуватися усі охочі, в тому числі і фанати "Реала" та "Ліверпуля".

Зазначимо, що з Кубком Ліги чемпіонів серед чоловіків можна буде сфотографуватися до 26 травня включно, а з Кубком чемпіонату серед жінок – лише в день відкриття, адже вже ввечері 24 травня визначиться його володар.

Усі активності в центрі столиці відбуваються  у рамках "Фестивалю чемпіонів" - щорічної події, яка проходить в місті, яке приймає фінали Ліги чемпіонів.

Так, у п'ятницю, 25 травня, тут відбудеться Ultimate Champions Tournament, де на спеціально обладнаному полі на Хрещатику зіграють зірки європейського футболу. Крім того, можна буде відвідати галерею Чемпіонів УЄФА, зустріти легенд Ліги чемпіонів на автограф-сесіях з амбасадорами чемпіонату. На сцені виступатимуть найкращі виконавці, серед яких знаменитий нідерландський діджей Роберт ван де Корпут, відомий як Dj Hardwell.

Загалом же у Києві буде 4 фан-зони: на Хрещатику, в парку Шевченка,  біля палацу "Україна", а також на Контрактовій площі, де юрбою можна буде подивитися фінал.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня о 21:45 на НСК "Олімпійський". Фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок відбудеться 24 травня о 19:00 на стадіоні ім. Валерія Лобановського. 

На Хрещатику відкрили головну фан-зону фіналу Ліги чемпіонів

На Хрещатику відкрили головну фан-зону фіналу Ліги чемпіонів

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація