У збірній Україні з біатлону готують гучні зміни

У збірній Україні з біатлону готують гучні зміни

Фото: xsport

Розглядається варіант об’єднання чоловічої та жіночої збірних.

Головний тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра розповів, чи залишиться він в збірній, про підсумки сезону, а також про плани об'єднання жіночої та чоловічої команд.

"Питання, чи буду я тренувати збірну далі, відкритий. Зараз я в Словаччині, буду в Києві орієнтовно в середині квітня. Тоді все і стане ясно. Є різні варіанти. Особисто я хочу продовжити роботу, адже два роки ми важко працювали з хлопцями і хочемо завершити свою справу.

Не хочу забігати наперед, але розглядається такий варіант, що об'єднають чоловічу і жіночу команду, і у них буде один головний тренер. Але це ще робочий проект. Робити якісь висновки рано.

І Прима, і Підручний можуть ще додавати. В цьому році Артем і Дмитро витягли удвох мало не весь сезон, молодці. Сергій Семенов, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, залишається біатлоністом світового класу. Є ще Тищенко та Ткаленко.

Як тренера, звичайно, мене заборона на участь в етапі в Тюмені не влаштовує, тому що ми втрачаємо позиції в загальному заліку і квоту. Ми важко тренувалися і мали певні плани на фініш сезону. Але разом з тим я поважаю це рішення, з огляду на ситуацію, в якій зараз опинилася Україна", - сказав Санітра.

Нагадаємо, наша збірна відмовилася їхати на заключний етап Кубка світу, який відбудеться в Росії і через це втратять квоту на наступний сезон.

Повʼязані теми:

Наступна публікація