Україна заслужила забити гол наприкінці першого тайму - німецький півзахисник

Україна заслужила забити гол наприкінці першого тайму - німецький півзахисник

Збірна України програла з рахунком 2:0 / Фото: Reuters

Кроос зазначив, що підопічні Фоменка могли зрівняти рахунок, однак у другій половині матчу Бундестім став сильнішим.

Півзахисник німецької команди Тоні Кроос після матчу зі збірною України заявив на прес-конференції, що "синьо-жовті" заслужили забити гол наприкінці першого тайму.

Про це повідомляє Sportarena.

"Ми виграли 2:0 і не пропустили, ця гра дуже показова. Тепер ми знаємо повністю свій рівень. Так, у нас були труднощі на початку поєдинку, особливо під час 15-20 хвилин першого тайму. І якби Україна зрівняла рахунок до перерви, це було б цілком заслужено. Але, на щастя, цього не сталося, а в другій половині гри нам вдалося налагодити свої дії і впевнено перемогти. Але тепер ми знаємо, над чим нам треба попрацювати і як грати далі", - сказав футболіст Буденстим.

Він зазначив, що після перерви його команді вдалося вирівняти ситуацію.

"У роздягальні тренер сказав нам, що варто додавати в комбінаційній грі і не збавляти темп. До перерви Україна могла розраховувати на гол, але після вже ми були сильнішими", - розповів німецький півзахисник.

Як відомо, Бундестім обіграв "синьо-жовтих" у цьому поєдинку з рахунком 2:0. Первший м'яч у грі провів Шкодран Мустафі на 19-й хвилині після подачі зі штрафного від Тоні Крооса. Другий підопічні Михайла Фоменка пропустили на 90+2-й хвилині від Бастіана Швайнштайгера.

Повʼязані теми:

Наступна публікація