Українська екс-чемпіонка з кікбоксингу подалася в ню-моделі

Інна Мікітась вирішила спробувати себе в еротичних фотосесіях - і тепер заробляє цим.

Інна Мікітась / Фото: vk.com/Инна Микитась
Із спортсменки - в еротичні моделі. Екс-чемпіонка України з кікбоксингу (2006 рік) Інна Мікітась проміняла боксерський ринг на спалахи фотокамер.

Розповідає, що зважилася на перший відвертий фотосет у 22 роки. Інна вирішила випробувати на собі мистецтво високохудожньої еротичної фотографії, бо дуже цінує жіночу красу і захоплюється подібними світлинами.

"Я довго шукала фотографа-професіонала в жанрі ню, а коли знайшла, готувалася цілий тиждень: вибрала кілька фотографій оголених моделей, тренувалася вдома позувати, готувалася морально", - розповіла Мікітась в інтерв'ю "Комсомольской правде в Украине".

Модель зізнається, що дуже переживала. Але на поміч прийшов фотограф, який зміг підбадьорити її.

"Пам'ятаю, він сказав: "Немає нічого прекраснішого жіночого тіла, а значить, соромитися нічого" - і все пройшло як по маслу", - поділилася Інна.

Чоловік Андрій без вагань підтримав дружину, мовляв, буде милуватися нею, коли її не буде поруч. Та й буде на що подивитися в старості!

"Я пишаюся дружиною і підтримую її в будь-яких починаннях, а ревнощі - це доля невпевнених і закомплексованих людей або тих, хто сам зраджує", - переконаний Андрій.

Коли ж Інна назбирала гідне портфоліо, то розмістила превью своїх фото на сайтах фотобанків, щоб їх продавати. За словами дівчини, ними зацікавилися українські, російські та французькі чоловічі журнали.

Нове захоплення Мікітась вплинуло і на спорт. Зараз Інна займається карате і рукопашним боєм, але лише для того, аби підтримувати форму. У змаганнях участі не бере - після них залишаються гематоми, шрами і різні травми, небезпечні для здоров'я та зовнішності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація