Українським спортсменам вдвічі збільшили призові за міжнародні нагороди

Українським спортсменам вдвічі збільшили призові за міжнародні нагороди

Українським спортсменам вдвічі збільшили призові за міжнародні нагороди

Спортсмени отримуватимуть більші премії. / Фото: Національний олімпійський комітет України

Тепер за золоту нагороду чемпіонату світу олімпійці отримуватимуть 100 тисяч гривень.

Українські спортсмени олімпійських та неолімпійських видів спорту отримуватимуть підвищені преміальні за міжнародні нагороди.

Уряд прийняв Постанову "Про заохочення спортсменів і тренерів з олімпійських та неолімпійських видів спорту". Згідно цієї постанови призові збільшено вдвічі. Про це повідомив міністр спорту Ігор Жданов.

Спортсмени олімпійських видів  отримуватимуть від держави 100 тисяч гривень за "золото" чемпіонату світу, 70 тисяч - за "срібло", 50 тисяч - за "бронзу"(раніше виплати становили 50, 35 та 25 тисяч гривень відповідно)

Переможці та призери чемпіонатів Європи олімпійських видів спорту отримуватимуть: 50 тисяч гривень за "золото", 40 тисяч - за "срібло", 25 тисяч - за "бронзу" (раніше - 25, 20 та 12,5 тисяч гривень).

"Було збільшено розмір винагород для призерів та переможців Кубка світу, міжнародних юнацьких та юніорських змагань, а також Всесвітніх ігор, чемпіонатів світу та Європи серед неолімпійських видів спорту", - повідомив Жданов.

12 лютого наші юні спортсмени братимуть участь у зимових Юнацьких Олімпійських іграх. А у серпні відбудеться Олімпіада в Ріо-де-Жанейро.

 

За поданням Міністерства молоді та спорту - Уряд прийняв Постанову "Про заохочення спортсменів і тренерів з олімпійських...

Опубликовано Ігором Ждановым 4 февраля 2016 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація