Український вболівальник отримав штраф за появу на полі під час матчу-відкриття ЧС-2018

Український вболівальник отримав штраф за появу на полі під час матчу-відкриття ЧС-2018

Фото: Reuters

Також йому заборонили відвідувати поєдинки.

Український вболівальник отримав штраф за свої дії у матчі-відкриття ЧС-2018 між Росією та Саудівською Аравією.

Фанат порушив правила поведінки глядачів під час футбольного матчу, вибігши на поле. Про це повідомляє interfax.ru.

Вболівальник оштрафований у розмірі 95 євро. Окрім того, йому заборонили відвідувати поєдинки протягом наступних шести місяців.

На судовому засіданні уболівальник визнав свою провину. Цікаво, що це єдина адміністративна справа відносно вболівальника, яка надійшла до судів від початку ЧС-2018.

______________________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація