Усик: чий Крим? Божий. Це по-справжньому

Усик: чий Крим? Божий. Це по-справжньому

Фото: K2Promotions Ukraine

Боксер вважає, що у цій ситуації все залежить від людей.

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик відповів на запитання стосовно того, чий же все-таки Крим.

За словами боксера, він й надалі продовжує його відвідувати, адже там наразі перебуває дуже багато його друзів.

"Стало незручно їздити, якісь межі з'явилися, розбіжності між людьми, злість. Це катастрофа. У мене є внутрішні мої переживання, але через молитву вони заспокоюються", - цитує слова Усика ua.tribuna.com, посилаючись на телеканал 112.

Природно, у мене велика кількість друзів, тренер мій живе там, мій перший тренер, мій клуб. Я щодня спілкуюся з клубом, ми в групі телефонуємо один одному. Природно, я не припиняю з ними спілкуватися або їздити туди, тому що у мене там поховані мої предки.

Коли ти починаєш літати, не забувай, з ким ти повзав. Треба пам'ятати, звідки ти взагалі вибрався, тому що спочатку мене там знали: спочатку на районі, потім в місті, потім у всьому Криму. Мене підтримували мої однокласники, друзі, їздили на змагання.

Крим Божий. Це по-справжньому.

Чи буде Крим українським? Все залежить від народу або від волі Господньої. Я намагаюся про це не думати, тому що думки заводять кудись далеко. Ти починаєш думати і кудись заходиш, і тьма якась. Тож жену ці думки", - зазначив Усик.

Нагадаємо, що свій наступний бій Усик проведе 10 листопада 2018 року. Суперником Олександра буде представник Великої Британії - Тоні Белью. На кону стоятимуть чемпіонські пояси за версіями WBC, IBF, WBO та The Ring, якими володіє саме Сашко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація