Усик готовий залишити Україну і переїхати в США – промоутер

Усик готовий залишити Україну і переїхати в США – промоутер

Усик може переїхати до США. / Фото: xsport.ua

Олександр Красюк розповів, що за океаном значно прибутковіший телевізійний ринок.

Український боксер Олександр Усик може перебратися жити і тренуватися до США після титульного поєдинку з поляком Кшиштофом Гловацькі.

Про це заявив його менеджер Олександр Красюк.

"Цього року підходить до завершення перша частина контракту Усика з "К2 Promotions", перший етап домовленостей, проте в ньому передбачена пролонгація у тому випадку, якщо сторони виконують свої обов'язки. В нашому випадку так і є.

Усик готовий залишити Україну, це справді так. Пояснюю: у США дуже серйозний телевізійний ринок, однак зараз і Великобританія наступає. Хоча, чесно кажучи, особисто я жодного разу не чув, що Сашко хоче поміняти промоутера. Ми будемо представляти його і в Штатах, якщо вийдемо на той ринок.

Ми вже провели переговори з HBO, з їх віце-президентом, він в Усику зацікавлений. З самого першого поєдинку Олександра на профі-рингу, він нам пише СМС з текстом: "Давай вже швидше зведемо Усика з американцем" або "Нехай Каннінгем переможе Гловацькі, і тоді ми їх бій будемо показувати на HBO". Якщо на HBO дебютувати не американцю, то він повинен провести бій з місцевим спортсменом, для залучення публіки", – розповів Красюк.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Усик та Гловацькі можуть зустрітися у ринзі на одній з футбольних арен України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація