Усик: він бив мене по яйцях, він мені все там відбив

Усик: він бив мене по яйцях, він мені все там відбив

Фото: Instagram

Український боксер прокоментував бій із Хуком.

Олександр Усик дав коментар щодо бою з німцем Марко Хуком.

Слід зазначити, що український боксер достроково завершив поєдинок технічним нокаутом у 10-му раунді, вийшовши таким чином до півфіналу WBSS.

Усик був вдячний організаторам змагань, проте, його не зовсім порадувала поведінка у рингу з боку суперника.

"Хочу сказати спасибі організаторам, що зробили такий турнір і можливість об'єднати пояси за один рік. Я радий, що бій закінчився саме так. Він обзивався, штовхався, але ви бачили, що потім відбувалося.

Це слабкість Хука, то що він вів себе так. Якщо потрібно, я готовий з ним повечеряти і заплатити за це. Він бив мене по яйцях, він мені все там відбив, він намагався вдарити в потилицю. Однак, він у відповідь нічого не отримав, адже бокс - це вид спорту джентельменів, який зародився в Англії. Я не можу собі дозволити робити це.

Наостанок, Усик відмитив, що вже забув цей бій та почав готуватися до наступного. Зараз його думки зосереджені лише на переможці пари Бріедес - Перес. Саме з одним з цих боксерів зустрінеться наш співвітчизник у наступній стадії.

"Буду йти поступово, зараз моя гілка це Бріедіс і Перес. Я вже готуюся до них. Нехай переможе найсильніший, і я зустрінуся з ним. Я чисто, чомусь, віддаю перевагу Бріедісу", - резюмував Усик.

Повʼязані теми:

Наступна публікація