В УПЛ не зрозуміли, чому "Полтава" знімається з чемпіонату

В УПЛ не зрозуміли, чому "Полтава" знімається з чемпіонату

Фото: ФК Полтава

Оприлюднено офіційну позицію організації.

В УПЛ не зрозуміли, чому дебютант Української Прем'єрі-ліги "Полтава" знімається з розіграшу чемпіонату.

УПЛ оприлюднила офіційну позицію у відповідь на лист від  полтавського клубу про зняття зі змагань в зв'язку з неможливістю приведення стадіону "Локомотив" у відповідність до встановлених вимог.

Так, зазначається, що "Полтава" отримала атестат для участі у змаганнях УПЛ, в якому було заявлено у якості основного домашнього стадіону стадіон "Ворскла" ім. О. Бутовського. Тож, організація звернулася до клубу з метою уточнити позицію.

"Виходячи з цього, УПЛ, при жеребкуванні плану-календаря змагань сезону 2018/19 років, здійснила кроки для розведення ФК "Полтава" та ФК "Ворскла" в календарі з метою забезпечення безпечного та безперешкодного проведення домашніх матчів обох клубів на стадіоні "Ворскла" ім. О. Бутовського.

Враховуючи вищевказане, для Української Прем’єр-Ліги не зовсім зрозуміла позиція ФК "Полтава" щодо відмови від участі у змаганнях УПЛ через неготовність стадіону "Локомотив".

У зв’язку з цим Українська Прем’єр-Ліга звернулась до ФК "Полтава" з проханням уточнити позицію клубу щодо участі у змаганнях УПЛ у сезоні 2018/19.

У разі відмови ФК "Полтава" від участі у змаганнях УПЛ, Українська Прем’єр-Ліга діятиме відповідно до свого Статуту та у порядку, передбаченому чинним Регламентом змагань", - повідомляється в заяві.

Нагадаємо, що "Полтава" отримала можливість зіграти в УПЛ завдяки перемозі у плей-оф над одеським "Чорноморцем". Саме "моряки" виявили бажання виступати замість "Полтави" у чемпіонаті в разі їхньої відмови.

Повʼязані теми:

Наступна публікація