Вайлдер гідно відповів Джошуа: влаштую йому справжнє пекло, а його команда викине рушник

Вайлдер гідно відповів Джошуа: влаштую йому справжнє пекло, а його команда викине рушник

Фото: Instagram

Чемпіон світу за версією WBC продовжив словесну перепалку з британцем.

Володар поясу WBC Деонтей Вайлдер (38-0, 37 КО) вважає, що Джошуа (20-0, 20 КО) неодмінно програє йому, якщо вони все ж зустрінуться.

Американський боксер відповів своєму візаві на гучну заяву - Ентоні вважає, що у Вайлдера не було ще жодного гідного суперника, який міг бі його зробити абсолютним чемпіоном світу.

"У Джошуа певні проблеми з витривалістю, ми бачили це ще в поєдинку з Кличком. Якби я тренував його, то мене слід було б звільнити. Є деякі моменти в роботі, які призводять до таких проблем. Ентоні занадто багато тренується, всі ці м'язи - дуже важкі. Так, вони добре виглядають, але навряд чи приносять користь. Це не важка атлетика.

Якщо ми зустрінемося на рингу, то Джошуа буде крутий до тих пір, поки у нього не закінчиться газ. Потім настане смерть. Коли він втомиться, то я відразу зрозумію, що це кінець. Я влаштую справжнє пекло, а його команда викине рушник.

Джошуа переміг Кличко, але зробив це, коли у того вже не було поясів. І Володимир довго не боксував після поразки від Ф'юрі. У мене є всі інструменти для успіху в поєдинку проти Ентоні, але він поки не зважився прийняти виклик", - цитує слова Вайлдера BoxingScene.

Нагадаємо, що свій наступний бій Вайлдер проведе 4-го листопада 2017 року проти Бермейна Стівена. Джошуа, у свою чергу, у своєму останньому бою переміг технічним нокаутом Карлоса Такама.

Повʼязані теми:

Наступна публікація