Вболівальники вимагають, щоб збірна України грала на Євро-2012 у Львові

Вболівальники вимагають, щоб збірна України грала на Євро-2012 у Львові

Вболівальники: "збірна України мусить грати у Львові" / Фото: arena.lviv.ua

Підтримка у Львові настільки вразила українців, що вони наполягають перенести до міста Лева матчі збірної України.

Більшість українських вболівальників бажають, щоб збірна України проводила матчі групового турніру Євро-2012 у Львові. Тільки там, на їх думку, буде неймовірна підтримка, яку львів'яни вже продемонстрували у грі зі збірною Австрії.

ВРАЖАЮЧЕ ВИКОНАННЯ ГІМНУ УКРАЇНИ ЛЬВІВСЬКИМИ ВБОЛІВАЛЬНИКАМИ (ВІДЕО)

"Де вони ще таку підтримку будуть мати? В Донецьку, де півстадіону на збірну зібрати не можуть? Чи в Києві, де від поля до трибун 15 метрів? Треба, щоб Суркіс терміново міняв розклад Євро-2012. Збірна України мусить грати у Львові", - заявив Анатолій з Борислава.

До того ж, у місті Лева наша збірна демонструє чудовий результат, вигравши всі матчі, які грала тут. А це сім ігор.

"Всі матчі збірної України потрібно проводити у Львові! Там і вболівальники найкращі і везіння на боці збірної! Із 7 матчів збірної України у Львові 7 перемог! От так би й по всій Україні співали!", - вважає вболівальник із Києва.

"При всій красі "Донбас-Арени" та повазі до донецьких уболівальників, слід визнати - це не стадіон для гри збірної України. Він для неї не фартовий. Та й там багато тих, хто не вболіває за збірну, а просто дивиться матч.

А ось Львів - це зовсім інша справа. Ця аура неймовірної і самовідданої підтримки. Ви можете собі уявити таке, як у Львові? А саме - виконання гімну країни у найбільш важкий момент гри, коли команда в меншості. Впевнений - це те, що треба було хлопцям, які були на полі. В них вірили. Вважаю, що Блохіну і команді треба наполягати на перенесенні матчів з Донецька до Львова", - переконаний вболівальник з Луганська.

Нагадаємо, що стартовий поєдинок Євро-2012 українці зіграють на київському НСК "Олімпійський", а наступні два матчі групового етапу - на "Донбас-Арені".

Читайте також:

Фантастичне виконання Гімну України у Львові (відео)

Тренер збірної Австрії: перемогти Україні допомогли вболівальники

Футболісти збірної України подякували вболівальникам за божевільну підтримку

Девіч хоче зіграти на всіх українських стадіонах на Євро-2012

Повʼязані теми:

Наступна публікація