Вболівальники "Шахтаря" відмовилися ходити на домашні матчі

Вболівальники "Шахтаря" відмовилися ходити на домашні матчі

Фото: zaboysultra.com

Фанати "гірників" організовують бойкот домашніх матчів донеччани через репресії з боку органів МВС.

Вболівальники донецького "Шахтаря", так звані ультрас, закликали всіх фанатів "гірників" влаштувати безстроковий бойкот домашніх матчів донецького клубу.

За словами ультрас, причиною таких рішучих дій стали наростаючі репресії з боку органів МВС по відношенню до футбольних фанатів у Донецьку.

"Ми змушені оголосити безстроковий протест і припинити активну підтримку і створення будь-яких хореографії, а щоб уникнути можливих звинувачень і провокацій утримуватися від відвідування домашніх ігор Шахтаря", - йдеться на офіційному сайті Zaboysultra.com.

Прийняття такого рішення пов'язано з тим, щоб найвідданіші та вірні фанати не піддавалися загрозам і в наслідок штрафам і заборонам на відвідування стадіонів під приводом боротьби з хуліганами перед Євро-2012.

"Очевидно, що при такому трактуванні як "фанат-значить злочинець" і все більш масовими випадками порушення громадянських прав правоохоронними органами, продовжувати підтримку і робити вигляд що нічого не відбувається не має сенсу", - переконані ультрас.

Відповідне рішення фанати збираються реалізувати вже у найближчому домашньому поєдинку команди Мірчі Луческу проти харківського "Металіста" в рамках 14-го туру чемпіонату України.

Читайте також:

Фанати "Зеніту" пройшлися маршем по Донецьку (відео)

"Беркут" бив фанатів "Таврії" після матчу з "Шахтарем"

У Запоріжжі фанати влаштували побоїще в "МакДональдсі" (відео)

Вболівальники "Шахтаря" виступили проти натуралізації легіонерів

Повʼязані теми:

Наступна публікація