Вернидуб: хотілося б у матчі з "Естерсундом" грати першим номером

Вернидуб: хотілося б у матчі з "Естерсундом" грати першим номером

Фото: ФК Зоря

Тренер луганчан прокоментував майбутній матч Ліги Європи.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб дав свою оцінку гри "Естерсунда" перед матчем 1-го туру групового турніру Ліги Європи.

Керманич луганської команди наголосив на хорошій грі суперника в кваліфікаційному раунді і висловив сподівання, що його команда диктуватиме умови гри та багато атакуватиме.

"Дуже поважаю нашого суперника. Він досить кваліфіковано виглядав у кваліфікації Ліги Європи. Він провів 6 матчів, з яких програв лише один - ПАОКу (1:3). Це говорить про те, що команда виглядає непогано. Тим більше, в чемпіонаті зараз виступає краще, ніж раніше.

Завтра ми будемо господарями, тому нам нічого не залишається, як грати на результат. Дуже сподіваюся, що мої хлопці це врахують і гратимуть більше в атаці. Але ще раз скажу, враховуючи гру, яку демонструє суперник, він теж добре грає в атаці. Тим більше, використовує декілька схем", - прокоментував Вернидуб на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, матч 1-го туру групового етапу Ліги Європи "Зоря" - "Естерсунд" відбудеться 14 вересня на "Арені Львів" о 22:05.

ТСН Проспорт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація