Вернидуб "наїхав" на канали Ахметова і заявив, що не забороняв футболістам спілкуватися з пресою

Вернидуб "наїхав" на канали Ахметова і заявив, що не забороняв футболістам спілкуватися з пресою

Фото: ФК Зоря

Тренер спілкуватиметься тільки з каналом-транслятором.

Після поразки від "Шахтаря" (1:2) у 30-му турі УПЛ тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував історію з каналами "Футбол 1/2".

"Я емоційно спілкувався з тренерською лавою "Шахтаря"? Боже збав. Я вже емоційно ні з ким не спілкуюся, особливо з каналами "Футбол 1/2". Я можу сказати слова, які їх скривдять, але не хочу їх ображати.

Свого часу у Гітлера був рупор - Геббельс, а у каналів "Футбол 1/2" рупор - це "Шахтар". Всіх брудом полити, у нас одні тільки найсвятіші. Нехай працюють...

Я буду спілкуватися тільки з тим транслятором, з яким ми працюємо – "2+2", - сказав Вернидуб.

Він також заявив, що не забороняв своїм гравцям спілкуватися з пресою. Раніше така інформація розповсюдилася у ЗМІ.

"Це вкидання, я жодному футболісту не говорив, щоб вони не спілкувалися з пресою. Можете запитати у кожного з футболістів. Це їхнє право, і вони повинні спілкуватися з пресою, тому що це їхнє обличчя.

А то, що вкидання... То "Кайрат" до Вернидуба з мішками їде... Хто це робить, навіщо? Людям хочеться нагнітати перед іграми. Мені нема про що говорити з цими каналами. Подивіться, хто дає особливо інтерв'ю - Денисов, Сопко, Морозов, великий агент Метревелі, все.

Я не чув висловлювань про нас від Головка, Сабо, від нормальних футбольних людей, від Ковальця. А кажуть тільки ті, хто конкретно хоче на цьому заробити. Грошей дали - будемо говорити все, що завгодно, і маму продамо. Совість продати можна, але ви її ніколи не купите, ні за які гроші", - додав тренер "Зорі".

Нагадаємо, раніше Вернидуб розкритикував своїх гравців через погану гру команди.

Повʼязані теми:

Наступна публікація