"Вест Хем" з Ярмоленком зазнав третьої поразки в трьох стартових матчах АПЛ

"Вест Хем" з Ярмоленком зазнав третьої поразки в трьох стартових матчах АПЛ

Фото: Reuters

Цього разу "молотобійці" програли "Арсеналу".

"Вест Хем", за який виступає Андрій Ярмоленко, у рамках 3 туру англійської Прем'єр-ліги поступився у лондонському дербі "Арсеналу" з рахунком 1:3.

Зазначимо, що першими забили саме "молотобійці". Марко Арнаутович, отримавши передачу від Філіпе Андерсона, протягнув ігровий знаряд декілька метрів та завдав точного удару в ближній кут з середньої дистанції. Цей гол стався на 25 хвилині протистояння.

Фото: Reuters

Утім, вже за п'ять хвилин "каноніри" зуміли відновити паритет у грі - Начо Монреаль після прострілу від Ектора Бельєріна другим дотиком пробив голкіпера гостей.

Фото: Reuters

Другий м'яч "Арсенал" зумів забити лише за двадцять хвилин до кінця основного часу - Ісса Діоп забив у свої ворота після передачі Ляказетта на Обамеянга.

На 76 хвилині у грі з'явився Андрій Ярмоленко, проте він знову не зумів відзначитися результативними діями.

Добив "Вест Хем" Дані Велбек - форвард "Арсенала" вже у додатковий час розстріляв Лукаша Фабіанські після пасу від усе того ж Бельєріна.

Фото: Reuters

Таким чином, перегравши команду Мануеля Пелегріні, "Арсенал" здобув перші очки у чемпіонаті. Що стосується "Вест Хема", то вони "з нулем" продовжують залишатися на останньому місці в АПЛ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація