Вхід на "Олімпійський" перегородять турнікетами

Вхід на "Олімпійський" перегородять турнікетами

Фото: nsc-olymp.com

Швидкий і комфортний прохід відвідувачів на стадіон повинні забезпечити 108 турнікетів.

Турнікети обладнані антивандальними зчитувальними пристроями / Фото: nsc-olymp.com
Відтепер на головну спортивну арену України НСК "Олімпійський" під час проведення футбольних матчів можна буде потрапити тільки через пропускну систему турнікетів.

Швидкий і комфортний прохід відвідувачів на стадіон повинні забезпечити 108 турнікетів від одного з провідних німецьких виробників систем безпеки.

32 турнікети встановлять з північного входу (з боку вул. Еспланадна), і ще 70 пропускних систем забезпечать доступ відвідувачів з Троїцької площі, 6 турнікетів встановлять з боку вул. Димитрова.

За годину через кожен турнікет зможе пройти в середньому 650 відвідувачів (максимальна пропускна здатність 700). Цього достатньо щоб заповнити 70-тисячний "Олімпійський" за 1 годину.

Користуватися пропускною системою НСК "Олімпійський" дуже просто. Для проходу через турнікет досить піднести до зчитувального безконтактного пристрою свій квиток зі штрих-кодом. Коли на екрані пристрою з'явиться інформація про квиток і загориться зелений індикатор, можна сміливо провертати турнікет і рушати на своє місце на трибуні. Система спроектована таким чином, щоб при одному повороті турнікета змогла пройти лише одна людина.

На стадіоні подбали і про "гарячих" футбольних фанатів - зчитувальні пристрої на турнікетах зробили антивандальними.

Читайте також:

На НСК "Олімпійський" засяяло штучне сонце

Площу перед НСК "Олімпійський" дороблять у грудні

На НСК "Олімпійський" будівельника вбило бетонною плитою

Олімпійський" пройшов перший іспит в УЄФА

Повʼязані теми:

Наступна публікація