"Обираю машину за довжиною своїх штанів": Ломаченко розповів про своє життя окрім боксу

"Обираю машину за довжиною своїх штанів": Ломаченко розповів про своє життя окрім боксу

Фото: instagram.com/lomachenkovasiliy

Українець розповів, що означає для нього батьківство та яку він хоче собі автівку.

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко поділився секретами свого життя окрім боксу.

Українець зазначив, що ще повністю не відчуває себе батьком. Окрім того, Ломаченко назвав свій найулюбленіший автомобіль.

"Я поки не можу дати собі характеристику позитивного батька, адже я не приділяю дітям достатньо часу. Я начебто перебуваю вдома, сів дивитися, якісь новини, діти намагаються зі мною пограти, я говорю їм: "Не заважайте". Вони йдуть в іншу кімнату, я потім щось дивлюся в телефоні і починаю замислюватися, що роблю неправильно і невірно.

Ми грали з сином в Xbox, в Mortal Combat і, коли я йому піддавався, і він починав мене вигравати, а він не розумів, що я піддаюся і починав хі-хі, ха-ха, говорити, як він мене зробив, на наступну гру починаю заводитися. Були такі моменти, коли я дуже жорстко починав заводитися і виграв у нього одну, дві, три гри поспіль, а потім такий: "ось тобі, отримав!". А потім сам думаю: "стій, куди?!" (сміється). Загалом, я забував, що це мій син, це дитина.

Зараз я вибираю машину за довжиною своїх штанів. Я не скажу, що можу дозволити собі будь-яку машину, але більшу частину машин, які є на світовому автопромі, я б міг собі дозволити. На даний момент у мене автомобіль, який більше підходить під наші дороги - це Tyota Land Cruiser 200. Я просто не бачу інший автомобіль, на якому можна було б сміливо пересуватися по наших дорогах. Я хочу собі Rolls-Royce, але я не можу її собі зараз дозволити. Це даремно викинуті гроші. Зараз я не бачу в ній сенсу. Однак, це та машина, яка мені подобається і яку я б хотів купити", - сказав Ломаченко в інтерв'ю Youtube-каналу Boxing.ua.

Зазначимо, що свій наступний бій Ломаченко може провести у квітні 2018 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація