Віденський бал у Києві-2018: Шовковський і П’ятов станцювали галоп, а Суркіс віддав благодійний м’яч конкуренту

Усі кошти благодійного заходу спрямують на потреби столичного Центру реабілітації дітей з інвалідністю.

21-го квітня у Київській мерії відбувся щорічний Благодійний віденський бал.  Гостей частували ексклюзивними наїдками та розважали веселими танцями.

Серед танцюристів опинилися і відомі українські футболісти – Олександр Шовковський та Андрій П’ятов. Раніше вони були суперниками на полі, тепер на балу обіймаються та танцюють.

Разом зі своїми другими половинками спортсмени станцювали галоп, який дуже розважив гостей своєю динамічністю та зарядом бадьорості.

Крім того, обидва представили на благодійний аукціон свої лоти. Ще один спортивний лот – футбольний м’яч з Євро-2012, -  від віце-президента УЄФА Григорія Суркіса викупив сам же власник за 200 тисяч гривень. Проте, він віддав його своєму конкуренту, який пропонував 190 тисяч. Однак, за однієї умови – заплатять обоє. Тож, м’яч пішов з молотка за 390 тисяч гривень.

Також на благодійність свої боксерські рукавички віддав Віталій Кличко, а ракетку - тенісистка Еліна Світоліна.

Сам бал присвятили темі весни та спортивним досягненням: залу прикрасили квітами, а гостей розважили унікальною футбольною полькою.

На захід прийшли співачки Камалія та Наталя Могилевська, шоумен Вадим Скічко, спортивний директор ФК "Динамо" Олексій Михайличенко та інші.

Зібрані кошти спрямують на потреби столичного Центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація