"Він забув, що грає в команді": Неймара нещадно розкритикували за гру на ЧС-2018

"Він забув, що грає в команді": Неймара нещадно розкритикували за гру на ЧС-2018

Фото: Reuters

Бразилія стартувала на Мундіалі з нічиєї.

Форвард збірної Бразилії Неймар зазнав нещадної критики після першого матчу на ЧС-2018 проти збірної Швейцарії.

Зірковий нападник майже увесь поєдинок намагався брати гру на себе, майже не помічаючи партнерів по команді. Про це, власне, й намагалися нагадати більшість ЗМІ та екс-футболіст "селесао" - Зе Еліас.

"Неймар заробив багато фолів, тому що був егоїстом в матчі зі Швейцарією. Він забув, що грає в команді, перетримував м'яч", - сказав Зе Еліас.

Також незадоволені грою Неймара були й деякі ЗМІ, які вважають, що лідер збірної Бразилії не зробив нічого корисного. Окрім того, вони вважають, що його потрібно було змінювати на екс-футболіста донецького "Шахтаря" - Дугласа Косту.

Цікаво, що 18 червня Неймар пропустив тренування збірної. Зазначається, що ніякої травми в нього немає. Також за індивідуальною програмою займалися Марсело, Тьяго Сілва та Габріель Жезус.

Сама гра між Бразилією та Швейцарією завершилася внічию з рахунком 1:1. Свій наступний матч на світовій першості підопічні Тіте зіграють 22 червня (проти Коста-Рики).

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація