Віталій Кличко повернеться на ринг, щоб провести бій з Льюїсом

Віталій Кличко повернеться на ринг, щоб провести бій з Льюїсом

Фото: Getty Images

Бій відбудеться у Києві.

Вічний чемпіон світу WBC і мер Києва Віталій Кличко восени знову вийде в ринг. Він проведе бій проти екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса.

Бій відбудеться під час 56-го конгресу WBC, який вперше в історії приймає Київ - з 30 вересня до 5 жовтня.

Це буде виставковий поєдинок, який відбудеться в рамках благодійного аукціону. Подробиці аукціону і формат бою поки що не афішуються.

 Кличко та Льюїс зустрічалися 21 червня 2003 року. Драматичний поєдинок, пізніше визнаний "боєм десятиліття в надважкій вазі", був зупинений лікарем через розсічення у Віталія.

На момент зупинки українець вигравав на картах всіх трьох суддів з рахунком 58:56. Одразу після бою Леннокс пообіцяв Віталію матч-реванш, але не дотримав свого слова і через кілька місяців оголосив про завершення боксерської кар'єри.

Тепер же у Льюїса з’явилася можливість дотримати свого слова.

Зазначимо, що на конгрес WBC прилетять близько 700 учасників конвенції з 160 країн світу. Серед них будуть чинні чемпіони світу, легендарні боксери минулого, президенти федерацій країн-членів WBC, рефері, спортивні менеджери і функціонери.

На захід запрошені такі легенди боксу: Майк Тайсон, Евандер Холіфілд, вже підтвердили свою участь Ріддік Боу, Хуліо Сезар Чавес і інші легендарні чемпіони.

Повʼязані теми:

Наступна публікація