Віталій Кличко відчуває свою провину в поразці брата в бою проти Джошуа

Віталій Кличко відчуває свою провину в поразці брата в бою проти Джошуа

Фото: Getty Images

Кличко-старший хотів би вийти на ринг проти непереможного британця.

Колишній чемпіон світу за версіями WBO, за версією журналу The Ring і WBC Віталій Кличко заявив, що хотів би вийти на ринг проти Ентоні Джошуа.

В інтерв’ю британському виданню Joe Кличко-старший зізнався, що дуже сумує за боксом, а також, що відчуває свою провину в тому, що Володимир поступився Джошуа.

«Я відчуваю свою провину в його поразці. Після шостого раунду, коли Володимир відправив Джошуа в нокдаун, я сказав йому, щоб він був менш активний. Я не думав, що настільки м'язистий боксер так швидко відновиться.

Але Джошуа швидко відновився і нокаутував Володимира. Думаю, якщо б я не зупинив свого брата після шостого раунду, то в сьомому він би нокаутував Джошуа.

Разом ми сильніші. Коли я програв Крісу Берду, після цього Володимир прийшов і знищив його. Коли Володимир програв Коррі Сандерсу, в наступному бою я його нокаутував. Я захищав свого брата.

У мене є відчуття, що я можу краще провести бій проти Джошуа. Я повинен захистити брата, битися з Джошуа і повернути чемпіонські пояси в сім'ю. Відчуваю, що якби я вийшов в ринг проти Джошуа, то нокаутував би його. Але зараз ситуація не дозволяє мені цього зробити.

Я дуже сумую за боксом, він завжди в моєму серці. Я тренуюся кілька разів на тиждень і підтримую форму», - заявив Віталій Кличко.

Зазначимо, що Віталій Кличко двічі завершував кар'єру: спочатку він пішов з боксу в 2005 році, проте потім повернувся в ринг і свій останній бій провів в 2012 році.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація