Війни між Україною і Росією в футболі не відчувається - легіонер "Динамо"

Війни між Україною і Росією в футболі не відчувається - легіонер "Динамо"

Фото: ФК Динамо Київ

Футболіст киян розповів про своє життя у столиці.

Угорський захисник київського "Динамо" Тамаш Кадар поділився своїми першими враженнями від перебування у столиці України.

Слід зазначити, що цей футболіст перебрався до складу киян у середині лютого 2017 року. Як розповів сам Кадар, у Києві його більше за все здивували озлоблені водії, а також відсутність знань англійської мови.

"Мене здивувало, що більшість українців не говорить англійською. Ні з ким поспілкуватися, навіть в команді не так багато партнерів знали англійську. Але після того, як одні повернулися з оренди, інші підписали контракт, англомовних людей в команді стало більше. Але я з подібним зустрічався і раніше, тому впорався.

Я помітив, що тут люди поводяться дуже агресивно на дорогах. Я постійно бачу, як вони сваряться, ображають один одного під час їзди або коли сталося ДТП. Був здивований, коли вперше побачив таку реакцію. В Європі подібного немає. Але, власне, до цього можна звикнути.

Війни між Україною і Росією в футболі не відчувається, але можна помітити, що на матчі ходять не так багато вболівальників, також багато хто дивиться ігри по телевізору. Люди збираються тільки на важливі матчі, наприклад, проти Шахтаря - тоді на стадіоні чудова атмосфера. А коли на домашні поєдинки на величезний НСК Олімпійський приходить всього 8-10 тисяч людей, це, звичайно, мало. На жаль, зараз це нормальна ситуація для Києва і України", - цитує слова Кадара офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, що у цьому сезоні Кадар провів за киян 13 матчів у чемпіонаті України. Зараз 27-річний гравець разом зі своєю командою веде підготовку до матчу 5-го туру групової стадії Ліги Європи проти албанського "Скендербеу". Ця гра відбудеться 23-го листопада 2017 року. Початок зустрічі о 22:05 за київським часом. Після 4 турів в активі "Динамо" 10 балів та 1 позиція. Кияни вже забронювали за собою участь у наступному етапі змагань.

Повʼязані теми:

Наступна публікація