Власник бару, якому Віда передав привіт: Що він мав говорити? Vive la France?

Власник бару, якому Віда передав привіт: Що він мав говорити? Vive la France?

Фото: Reuters

Йован підтримав друга, який потрапив у скандал.

Власник закладу в Києві на ім’я Йован, якому Домагой Віда передавав вітання з роздягальні, поділився своєю думкою щодо скандалу.

Віда зняв ролик, де каже:" Розрахуюся, коли прийду. Слава Україні! "Белграде", запалюй! Давай брате, махай! Привіт шинку "Белград" в Києві, ми там запалювали ... Йоване, цілуй всіх", - приблизно так перевів зміст повідомлення сам Йован, якого цитує "Громадське".

"Я не знаю, як це відео потрапило в загальний доступ. Може зламали мій телефон або телефон Домагоя. Тепер, кажуть, телефони відібрали", - поділився чоловік.

 "Белград" - напівзакритий ресторан на Подолі. Сторонніх людей, не з "тусівки" вихідців з колишньої Югославії, тут зустрінеш рідко. Втім, усередині, за словами Йована, панує своєрідна атмосфера балканського братства.

"Ми тут дивимося і футбол, і баскетбол, і водне поло... Вболіваємо, іноді робимо ставки. І за Сербію, і за Хорватію і за Україну. Навіщо роздувати то, чого немає", - сердиться власник закладу.

Віда і Вукоєвич / Фото: instagram/ogivukojevic8

Йован засмучений санкціями проти Віди, у якого в "Белграді" є невеликий фан-клуб.

"Він, коли в Києві жив, весь час сюди заходив - все таки рідна кухня. Ми його любимо. Кажуть, росіяни підняли шум через те, що він сказав "Слава Україні". А що він повинен був говорити? Vive la France?", - дивується чоловік.

Нагадаємо, ФІФА покарала Вукоєвича і винесла попередження Віді за відео з гаслом "Слава Україні".

Хорватський футбольний союз відсторонив Вукоєвича від роботи у збірній, а ФІФА оштрафувала на майже 13 тисяч євро.

Тим часом Федерація футболу України (ФФУ) виявила готовність компенсувати кошти та надати роботу Вукоєвичу, який вже працює в "Динамо". Сам Огнен заявив, що заплатить штраф.

Українці ж обвалили рейтинг сторінки ФІФА у Facebook, через що організація закрила можливість ставити оцінки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація