Володимир Кличко: "Спорт навчив мене тому, чого не зміг би жоден університет в світі"

Володимир Кличко: "Спорт навчив мене тому, чого не зміг би жоден університет в світі"

Фото: http://klitschko-brothers.com/

Український боксер підвів загальний підсумок власної кар'єри. 

Легендарний боксер Володимир Кличко, якій "повісив рукавички на цвях" на початку серпня 2017 року, розповів про власну кар'єру, та про те, як вона розвивалася.

Слід зазначити, що Кличко є двократним чемпіоном світу. Свій останній поєдинок у рінзі український боксер програв - суперником нашого співвітчизника був великобританець Ентоні Дшошуа.

"Непросто зробити це після 27 років кар'єри. Ви говорите: "Я зроблю це легко", проте це неправда, адже вам дійсно потрібно прийти до цього. Це непросто, і я розумію своїх колег, які не змогли це зробити вчасно і продовжували виступати. Це було нелегке рішення", - цитує Володимира AOL з посиланням на DAZN.

"Я можу сказати, що успішно завершив свою 27-річну кар'єру, незважаючи на поразку в останньому бою. Я ніколи раніше не вигравав так багато після невдачі. Можу сказати, що я успішно завершив кар'єру, протягом якої було багато моментів, про які часто говорять. Мені подобалися як перемоги, так і поразки. Останні допомогли мені. Це моменти, після яких ви по-справжньому впізнаєте себе".

"Спорт навчив мене тому, чого не зміг би жоден університет в світі. Я радий, що вибрав цей життєвий шлях, став спортсменом і отримав можливість самостійно пізнавати світ", - резюмував Володимир Кличко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація