Володимир Кличко: відносини між Україною та Росією незабаром покращаться

Володимир Кличко: відносини між Україною та Росією незабаром покращаться

Фото: twitter.com/VoteSporting

Боксер вважає, що дуже скоро це все має припинитися.

Український боксер Володимир Кличко дав свій коментар щодо ситуації, яка склалася на сході України.

На його думку, вже за 3-5 років економіка України зробить дуже великий крок, а відносини з Росією неодмінно стануть кращими.

"На сході України з 2014 року йде війна, за офіційними даними там загинули більше 10 тисяч людей, в реальності напевно ще більше. Але Київ розвивається, стає справжньою європейською столицею зі своїм власним почуттям гідності.

У той час, коли на сході триває війна, не можна говорити "добре". Але є і позитивні сторони. Складні часи об'єднують людей. Те, що українці, починаючи з цього літа можуть без віз їздити до Європейського Союзу, однозначно гарний розвиток подій. Ми знаходимося в тій фазі, коли ми тільки народжуємося як країна, як нація, як суспільство. Я переконаний в тому, що відносини між нашими країнами скоро покращаться. І після цього багато хто буде питати себе, як могло дійти до такого, що братні народи опинилися в стадії війни. Що один з них напав, а інший був змушений захищатися. У тому, що цей час настане, я не сумніваюся.

Коли замовкнуть гармати на сході, українська економіка переживе велике зростання. Ми зробимо величезний крок вперед порівняно з іншими сусідами. У цьому в мене немає сумнівів. І це станеться набагато швидше, за три-п'ять років", - цитує слова Володимира Кличко XSport.

Нагадаємо, що Кличко провів свій останній бій у кінці квітня 2017 року. Після цього поєдинку українець оголосив про завершення кар'єри.

Повʼязані теми:

Наступна публікація