Я буду бити його знову і знову - екс-чемпіон світу кинув виклик Макгрегору

Я буду бити його знову і знову - екс-чемпіон світу кинув виклик Макгрегору

Фото: Getty Images

Американський боксер впевнений у своїх силах.

Пол Маліньяджи, який на початку березня 2017 року заявив про завершення боксерської кар'єри, хоче провести бій проти ірландця Конора Макгрегора.

Слід зазначити, що ці спортсмени вже зустрічалися між собою, коли Макгрегор готувався до супербою з Флойдом Мейвезером, який у підсумку він програв. Повідомляється, що у тому спарингу ірландець нокаутував суперника, при чому перед цім він дуже довго боксував, тримаючи руки за спиною. Тим не менш, Маліньяджи не погоджується з тим, що Макгрегор його переміг, пропонуючи провести вже справжній бій.

Фото: Instagram

"Думаю, вболівальники хочуть цього бою, і його можна буде добре продати. Питання в тому, наскільки сильно Макгрегор хоче цього. У громадськості склалося враження, що він переміг мене в спарингу. І вони вірять в цей нокдаун, але ми знаємо, що станеться, якщо він битиметься зі мною.

Я готовий провести бій на умовах, що переможець забере все. Я готовий ризикнути поборотися з ним за безкоштовно, просто щоб бити його знову і знову. Ось як я впевнений, що Макгрегор не зможе побити мене", - цитує слова Маліньяджи BoxingScene.

За свою кар'єру 36-річний американець двічі був чемпіоном світу, володіючи титулом IBF у першій напівсередній вазі (2007-2008), а також поясом WBA в напівсередній вазі (2012-2013). Зараз Маліньяджи працює боксерським експертом та аналітиком на телебаченні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація