Ярмоленко: бутси – це як дружина, не можна нікому давати міряти

Ярмоленко: бутси – це як дружина, не можна нікому давати міряти

Фото: instagram.com/yarmolenkoandrey

У Андрія в Дортмунді залишилася стара звичка з Києва.

Півзахисник "Боруссії" Дортмунд Андрій Ярмоленко в інтерв'ю FootballHub наголосив, що не збирається зупинятися на досягнутому.

"Я сюди приїхав грати у футбол. І показувати хороший футбол, щоб люди побачили, що в нашій країні теж є хороші футболісти, і придивилися до інших, на інше покоління", - зазначив Ярмоленко.

На думку Андрія різниця між чемпіонатом України та Німеччини - у швидкості прийняття рішень. Також відрізняється інтенсивність гри.

"Я, коли грав з "Тоттенхемом", так задихнувся, що просто! Ми проатакували, на нас атака, ми відібрали, і знову! І ось так бігаєш. Я думаю, перший тайм вже, мабуть, закінчується. Коли глянув, хвилина 20-а була! Думаю, рідненький, щось ти не туди, напевно, потрапив!", - згадав футболіст.

Проте вже, каже, додає і готовий на 100 відсотків.

Ярмоленко зізнався, що у нього залишилася звичка з Києва – самому мити свої бутси.

"Є адміністратор, який займається всім: видача екіпіровки і, аж до того, що миє бутси. Я звик, що за собою мию сам своє взуття. Ми з ним кілька разів жартома штовхалися.

Він каже: дай я помию твої бутси, ти чого мені не довіряєш? Я кажу – та ні, я сам можу помити свої бутси! У мене просто залишилося в голові, як говорив мій перший тренер: "бутси – це як дружина, не можна нікому давати міряти", - сказав гравець.

Нагадаємо, Ярмоленко потролив свою дружину, яка розповіла про життя з футболістом.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація