Ярмоленко може опинитися поза грою на півроку - ЗМІ

Ярмоленко може опинитися поза грою на півроку - ЗМІ

Фото: Reuters

Схоже, Андрій отримав серйозну травму.

Півзахисник англійського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко може вилетіти на довгий термін.

Українець отримав пошкодження у грі 9 туру англійської Прем'єр-ліги з "Тоттенхемом". Пізніше виявилося, що в нього можлива травма ахіллового сухожилля правої ноги.

Як стало відомо zbirna.com, Ярмоленко унаслідок цієї травми може пропустити найближчі півроку. Утім, є й вірогідність того, що гравець збірної України зіткнувся лише з запаленням. Таким чином, він пробуде поза грою близько місяця.

Не оминув травму українця й головний тренер "молотобійців" - Мануель Пеллегріні.

"Після медичного обстеження ми точніше дізнаємося, що з Андрієм. Ймовірно, у нього проблема з кісточкою, подивимося, в чому саме полягає травма. Шкода, адже вже чотири наших гравця середини поля потребують тривалого відновлення: Лансіні, Вілшир, Санчес і тепер Ярмоленко", - цитує слова Пеллегріні офіційний сайт "Вест Хема".

Нагадаємо, що гра "Вест Хем" - "Тоттенхем" завершилася мінімальною поразкою команди Ярмоленка з рахунком 0:1. Після 9 турів в активі лондонців лише 7 балів та, як наслідок, 15 сходинка в турнірній таблиці.

Цього сезону Ярмоленко взяв участь у 9 іграх за "Вест Хем", в яких зумів відзначитися 2 забитими голами та 1 результативною передачею.

Повʼязані теми:

Наступна публікація