Ярмоленко розпочав свій шлях в АПЛ з розгромної поразки від "Ліверпуля"

Ярмоленко розпочав свій шлях в АПЛ з розгромної поразки від "Ліверпуля"

Фото: Reuters

Українець з'явився на полі у середині другого тайму.

"Ліверпуль" у рамках 1 туру англійської Прем'єр-ліги не залишив вдома жодного шансу "Вест Хему", перегравши їх з рахунком 4:0.

"Червоні" відкрили рахунок у зустрічі на 19 хвилині - Мохамед Салах вдало замкнув простріл з лівого флангу від Ендрю Робертсона.

Подвоїли свою перевагу підопічні Юргена Клоппа у компенсований до першого тайму час - Садіо Мане переправив ігровий знаряд у порожні ворота після скидки у виконанні Джеймса Мілнера.

Фото: Reuters

"Мерсисайдці" довели справу до розгрому на самому початку другої половини матчу - Мане оформив дубль завдяки точному удару у ближній кут воріт суперника. Зазначимо, що результативний пас у цьому епізоді віддав Роберто Фірміно.

Фото: Reuters

Що стосується Андрія Ярмоленка, то він розпочав цю зустріч з лави для запасних. Утім, в середині другого тайму керманич "молотобійців" все ж випустив українця. Ярмоленко змінив центрального нападника - Марко Арнаутовича.

Остаточну крапку в матчі поставив Даніель Старрідж, який щойно вийшов на заміну. Форвард "Ліверпуля" замкнув пас від Роберта Снодграсса.

Фото: Reuters

Повʼязані теми:

Наступна публікація