Ярмоленко: у ісландців все виходило, вони бігли вперед

Ярмоленко: у ісландців все виходило, вони бігли вперед

Фото: ФФУ

Лідер збірної України прокоментував гру проти збірної Ісландії.

Футболіст збірної України Андрій Ярмолено дав коментар щодо матчу відбіркового раунду до чемпіонату світу проти збірної Ісландії.

Слід зазначити, що "синьо-жовті" поступилися остров'янам із рахунком 0:2 - дублем у складі господарів відзначився капітан команди Гільфі Сігурдссон.

"Думаю, це психологічний момент. Коли команда забиває, їй це додає сили, а нас це, навпаки, підкосило. Ви бачили, що нам було важко зібратися, а у ісландців все виходило, вони бігли вперед. В принципі, ми непогано грали, я подивився статистику, у нас було більше володіння м'ячем, створювали моменти, а у Ісландії три удари по воротах і два голи. Десь на їхньому боці було везіння.

У нашій групі знову все заплутано. Вважаю, що ми повністю розібрали Ісландію. Знали, як вони грають. Я не можу сказати, що ми грали погано і поступилися за всіма статтями.

Футболісти і тренерський штаб засмучені. Якби результат був інший, ми б могли фактично забезпечити собі вихід на чемпіонат світу. Приїдемо, розберемо гру. Ще нічого не втрачено, не потрібно опускати голову. У нас залишилося два матчі, потрібно набирати шість очок і проходити далі", - цитує слова Ярмоленка dynamomania.com.

Після цієї поразки команда Андрія Шевченка опустилася на 3 рядок у турнірній таблиці - в активі збірної України 14 балів, що на два менше, ніж у збірних Хорватії та Ісландії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація