Юний форвард "Манчестер Юнайтед" приніс перемогу у 98-хвилинному дербі проти "Ліверпуля"

Юний форвард "Манчестер Юнайтед" приніс перемогу у 98-хвилинному дербі проти "Ліверпуля"

Фото: Reuters

"Манкуніанці" відірвалися від третього місця у турнірній таблиці.

"Манчестер Юнайтед" у рамках 30-го туру англійської Прем'єр-ліги здолав мінімально "Ліверпуль" з рахунком 2:1.

Господарі забили обидва своїх голи ще у перші 30 хвилин протистояння. Маркус Рашфорд на 14-й хвилині, прибравши суперника, пробив точно у кут воріт голкіпера "мерсисайдців".

Подвоїли свою перевагу підопічні Жозе Моурінью через 10 хвилин - все той ж Рашфорд після невеличкого рикошету зробив рахунок на табло 2:0, оформивши таким чином дубль у цій зустрічі.

"Ліверпуль" зумів відквитати один м'яч на 66-й хвилині - захисник господарів Ерік Байї зрізав м'яч у свої ворота після прострілу з флангу у виконанні Садіо Мане. "Червоні" могли вирвати нічию у цій грі, проте удар від найкращого бомбардира команди Мохамеда Салаха за декілька секунд до кінця матчу був дуже неточний. Зазначимо, що через компенсований арбітром час, команди у цій грі відіграли близько 100 хвилин.

Фото: Reuters

Таким чином, перегравши "Ліверпуль", "манкуніанці" ще більше відірвалися від третього місця - наразі, в їхньому активі 65 балів та 2 місце. "Ліверпуль" залишився з 60 очками на 3-й сходинці. Нагадаємо, що дуель між цими колективами у першому колі завершилася внічию - 0:0.

Повʼязані теми:

Наступна публікація