"Ювентус" без Роналду програв "Реалу", Лунін знову відстояв "на нуль"

"Ювентус" без Роналду програв "Реалу", Лунін знову відстояв "на нуль"

Фото: Reuters

Керманич "вершкових" залишився задоволений грою Андрія.

Італійський "Ювентус", за який виступає зірковий футболіст Кріштіану Роналду, поступився колишній команді португальця мадридському "Реалу" з рахунком 1:3.

Зазначимо, що ця зустріч відбулася в рамках International Champions Cup.

Першими відкрили рахунок у протистоянні саме гравці "старої синьйори" - захисник Королівського клубу Дані Карвахаль на 12 хвилині зрізав м'яч у свої ворота після прострілу з лівого флангу від футболіста туринської команди.

Утім, "Реал" встиг відновити паритет ще в першій половині гри - Гарету Бейлу на 39 хвилині вдався вишуканий удар здалеку, голкіпер "Ювентуса" Войцех Щесни з цим пострілом впоратися не зумів.

Фото: Reuters

На самому початку другого тайму "вершкові" вперше вийшли вперед - Марко Асенсіо вдало замкнув пас у виконанні новачка команди Вінісіуса Жуніора з лівого краю.

За дев'ять хвилин Асенсіо оформив дубль - талановитий півзахисник мадридців пробив низом точно під воротарем "Ювентуса", встановивши таким чином остаточний рахунок на табло.

Фото: Reuters

Цікаво, що Роналду не взяв участі у цьому матчі. Проте, зіграв українець Андрій Лунін, який знову залишив свої ворота у недоторканості. Голкіпер "Реала" вийшов на 64 хвилині, змінивши свого колегу по амплуа - Кейлора Наваса. Нагадаємо, що раніше Лунін не дав забити футболістам англійського "Манчестер Юнайтед".

Гру українця вже після поєдинку відзначив й керманич чинного переможця Ліги чемпіонів Хулен Лопетегі.

"Коли він приїде (Тібо Куртуа, прим.), тоді і поговоримо, якщо він приїде взагалі. Давайте краще поговоримо про те, як добре сьогодні зіграли Кейлор Навас і Андрій Лунін. Крім них у нас ще є Касілья і Зідан", - цитує слова Лопетегі офіційний сайт "Реала".

Попри перемогу, "Реал", як і "Ювентус", втратили шанси на загальний тріумф у цьому турнірі. Лише два клуби можуть здобути кубок - "Тоттенхем" або "Інтер". Заключний матч на цих змаганнях мадридці проведуть 8 серпня. Суперником "вершкових" буде італійська "Рома".

Повʼязані теми:

Наступна публікація