"Ювентус" вже почав заробляти на Роналду

"Ювентус" вже почав заробляти на Роналду

Фото: Reuters

Також туринці отримали більше 1 мільйона вболівальників.

Не встиг італійський "Ювентус" ще представити Кріштіану Роналду, як "стара синьйора" вже підраховує гроші після переходу зіркового нападника.

За інформацією Yahoo Sports Italia, у перший день чинний чемпіон Італії продав 520 тисяч футболок з прізвищем португальця. Зазначимо, що 20 тисяч футболок були придбані у фірмових магазинах туринців, ще 500 тисяч були замовлені онлайн в Інтернеті.

У середньому вартість однієї футболки становить 100 євро. Копія коштує 45 євро. Зазначається, що у клубі сподіваються продати не менше мільйона футболок.

Окрім того, "Ювентус" тепер будуть підтримувати на 1 мільйон вболівальників більше. Саме стільки фанатів підписалися на соціальні мережі "старої синьйори" після переходу Кріштіану. Цікаво, що "Реал" після цього транферу навпаки втратив мільйон користувачів.

Роналду буде представлений як гравець "Ювентуса" 16 липня.

Нагадаємо, що за Роналду туринський клуб віддав 105 мільйонів євро. Сам Кріштіану підписав контракт на чотири роки (до 2022). Згідно з ним, португалець отримуватиме у новій команді 30 мільйонів євро на рік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація