З таким суддівством, ми будемо боротися тільки своєю грою – Хацкевич

З таким суддівством, ми будемо боротися тільки своєю грою – Хацкевич

Фото: ФК Динамо Київ

Керманич "Динамо" прокоментував перемогу своєї команди у Кубку України.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич дав коментар щодо гри своїх підопічних у матчі 1/8 фіналу Кубку України проти "Олександрії".

Керманич киян відмітив деяких виконавців своєї команди та окремо торкнувся теми суддівства.

"Хороша кубкова гра. Дві команди не хотіли програвати, билися до кінця. Підсумковий результат нас задовольняє, найголовніше, що ми проходимо далі, вигравши у непростого суперника.

Сьогодні у нас вийшли тільки чотири футболісти, які грали з Шахтарем. Старші хлопці повели за собою партнерів - Кравець зіграв дуже сильно, те ж саме можу сказати про Гармаша і Хачеріді. Можливо, не у всіх у них є достатньо ігрової практики, але вони показали, що в будь-який момент готові вийти в основному складі, грати 120 хвилин і досягти результату.

Якщо наші журналісти поводяться пасивно, я хотів би сказати ще про одне - суддівство. Нас б'ють, але ми будемо тільки сильніше. З таким свавіллям, що твориться на футбольному полі, ми будемо боротися тільки своєю грою", - цитує слова Хацкевича офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, що кияни у видовищному матчі перемогли "Олександрію" із рахунком 3:2 та вийшли до чвертьфіналу Кубка України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація