Забити гол – і опинитися у скайбоксі НСК "Олімпійський" Реклама

Забити гол – і опинитися у скайбоксі НСК "Олімпійський"

Одні віддають перевагу перегляду футболу вдома, інші – ходять з друзями на стадіон.

Переможець конкурсу "Гол Чемпіона", що проводився за підтримки ТМ "Чернігівське", отримав унікальну можливість побачити протистояння двох найкращих футбольних команд України з преміум скайбоксу НСК "Олімпійський".

Як зізнався Андрій Коваленко, переможець конкурсу "Гол Чемпіона", перегляд матчу київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" запам'ятається йому та його друзям надовго! Щоб отримати головний приз, Андрію потрібно було лише завантажити відео свого голу на сайт golchempiona.com.ua. Музикант Олександр "Фоззі" Сидоренко та екс-гравець збірної України Олег Венглінський, журі конкурсу, серед сотні претендентів віддали перевагу забитому м’ячеві саме полтавця.

"Перегляд футбольного матчу в таких умовах супроводжується емоціями, які може оцінити лише справжній уболівальник! Крім спостережень за тактичними переміщеннями і діями футболістів можна помітити чимало навколофутбольних моментів, які залишаються поза увагою відданих уболівальників. Наприклад, розділити емоції від гри з відомими футболістами і тренерами", - зазначив Андрій.

Нагадаємо, що з лютого по травень 2017 року, телеканал "2+2", за підтримки ТМ "Чернігівське", проводив конкурс "Гол Чемпіона", де щотижня журі конкурсу визначало трійку кращих, забитих на аматорському рівні, м'ячів.

Наступна публікація