Завжди буду пам'ятати ревіння трибун "Донбас Арени": Срна зворушливо попрощався з вболівальниками "Шахтаря"

Завжди буду пам'ятати ревіння трибун "Донбас Арени": Срна зворушливо попрощався з вболівальниками "Шахтаря"

Фото: instagram.com/darijosrna

Даріо провів за "гірників" 15 років.

Екс-футболіст донецького "Шахтаря" Даріо Срна попрощався з вболівальниками команди.

Срна, який був у донецькому клубі лідером та капітаном, написав зворушливого листа на адресу прихильників "гірників".

"Дорогі друзі, я покидаю "Шахтар". Мені складно вимовити ці слова, але це так. 15 років я виходив на поле у ​​футболці "Шахтаря". Я виходив перемагати, я бився за клуб, за уболівальників, за Донецьк. Це були незабутні і неймовірно щасливі роки в моєму житті. Разом з президентом клубу, з уболівальниками, з командою, з тренерами ми пройшли довгий шлях і писали історію "Шахтаря". Я пишаюся, що був капітаном великого клубу, для мене це величезна честь і відповідальність.

Кожен виграний кубок, кожен трофей надавав нам впевненості і сил йти далі, перемагати. І я впевнений, наступні покоління гравців продовжать прославляти "Шахтар", принесуть йому ще багато кубків і титулів. Кожному, хто виступає за "Шахтар»", потрібно пам'ятати - це великий клуб і грати за нього велика честь.

Мої заключні слова адресовані нашим уболівальникам. Дорогі друзі, мені завжди буде бракувати вашої любові і підтримки. Я завжди буду пам'ятати ревіння трибун переповненої "Донбас Арени", ту неймовірну атмосферу фантастичного свята, яку ви створювали на кожному нашому домашньому матчі. Спасибі вам, люблю вас! Моє серце належить "Шахтарю". До зустрічі!", - цитує слова Срни офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, що Срна виступав за "Шахтар" з 2003 року. Він 9 разів ставав чемпіоном України, 7 – володарем Кубка та 8 – Суперкубка країни. У 2009 році він у складі українського клубу виграв Кубок УЄФА. За цей час на його рахунку більше 500 поєдинків.

Цікаво, що керівництво донеччан вирішило вивести з обігу номер, під яким виступав Даріо у складі "гірників" - 33. Нещодавно Даріо підписав контракт з італійським клубом - "Кальярі".

Повʼязані теми:

Наступна публікація