Збірна Англії зазнала ще однієї втрати перед матчем з Україною

Збірна Англії зазнала ще однієї втрати перед матчем з Україною

Денні Уелбек не зіграє проти України / Фото: Фото EPA/UPG

Форвард "трьох левів" Денні Уелбек пропустить гру з Україною через перебір жовтих карток.

Збірна Англії підходить до матчу проти України з кадровими проблемами в лінії атаки.

У грі з Молдовою (4:0) нападник "Манчестер Юнайтед" Денні Уелбек отримав жовту картку, яка стала для нього другою у відбірному турнірі. Тому футболіст пропустить гру в Києві через дискваліфікацію.

Причому, Уелбек отримав зовсім не обов'язковий "гірчичник", вдарив по м'ячу після свистка арбітра, що зафіксував офсайд.

"Отримати єдину жовту картку в такому матчі, з урахуванням першої жовтої Уелбека, яку він отримав у Чорногорії, коли на ньому сфолили, і ми повинні були отримати пенальті, але рефері замість цього показав йому жовту картку - наше невезіння не могло бути більшим. Думаю, ми маємо право обурюватися, я досить сміливий, щоб сказати, що це рішення, на мій погляд як людини з футболу, не має пояснення", - сказав керманич "трьох левів" Рой Ходжсон.

Відтак, Ходжсон залишився з двома нападниками - Джермейном Дефо з "Тоттенхем Хотспур" та дебютантом збірної Рікі Ламбертом.

Зазначимо, що через травми до Києва також не полетять нападники Даніел Старрідж і Уейн Руні та захисники Глен Джонсон і Філ Джонс.

Нагадаємо, що матч Україна - Англія відбудеться у вівторок, 10 вересня, на НСК "Олімпійський". "Проспорт" вестиме онлайн-репортаж зі стадіону.

Повʼязані теми:

Наступна публікація